Kerrostalokatsastus

Tervetuloa Kerrostalokatsastuksen maailmaan! Kerrostalokatsastus on palvelu, joka tuo valoa taloyhtiön kuntoon, talouteen ja hallintoon. Olitpa sitten oman asunnon ostaja, vasta-alkaja kiinteistösijoittamisen parissa tai taloyhtiön hallituksen jäsen, Kerrostalokatsastus tarjoaa sinulle tietoa ja tukea tehdäksesi parempia päätöksiä.

Mikä on Kerrostalokatsastus?

Kerrostalokatsastus on tarkastus taloyhtiön tilasta. Se auttaa sinua ymmärtämään kerrostalon teknistä, taloudellista ja hallinnollista tilaa. Se tarjoaa yleiskuvan taloyhtiön tilanteesta ja mahdollisista haasteista. Kerrostalokatsastus voi olla juuri se työkalu, joka auttaa sinua suojelemaan omistuksesi arvoa tai hallitusta parempaan päätöksentekoon.

Kerrostalokatsastus auttaa sinua tekemään parempia ostopäätöksiä niin omistusasujana kuin sijoittajana. Riippumatta siitä, oletko ostamassa omaa kotia tai vasta tutustumassa kiinteistösijoittamisen maailmaan, Kerrostalokatsastus tarjoaa laajan tilannekatsauksen taloyhtiön hallintoon, teknis-taloudelliseen tilanteeseen ja muihin huomioitaviin asioihin. Kerrostalokatsastus on myös taloyhtiön hallitukselle työkalu, joka auttaa keskittymään oikeisiin asioihin.

Kerrostalokatsastuksen kolme laajuutta

Kerrostalokatsastuksesta on kolme eri laajuutta. Suppea antaa hyvän yleiskuvauksen, joka perusmallisena laajenee kokouskäytäntöihin, tiedottamiseen, taloyhtiön sopimuksiin ja energiatehokkuuteen.

Laajassa versiossa tarkastellaan sopimuksia ja energiatehokkuutta syvällisemmin. Lisäksi taloyhtiön taloutta ja hallituksen toimintaa tarkastellaan pidemmältä aikajaksolta – 3 vuoden ajalta. Laaja versio voi sisältää myös erikseen hankittavan kohdekäynnin, joka mahdollistaa tarkemman analyysin taloyhtiön tilanteesta.

Kerrostalokatsastus vuoden 2023 ajan erikoishintaan 20% alennuksella!

  • Suppea normaalisti 148 eur, nyt 118 eur
  • Perus normaalisti 340 eur, nyt 272 eur
  • Laaja normaalisti 840 eur, nyt 672 eur

Osta kerrostalokatsastus

Osta Kerrostalokatsastus


Suppea raportti nyt 20% alennuksella 118 eur (148 eur).


Perusraportti nyt 20% alennuksella 272 eur (340 eur).


Laaja raportti ilman kohdekäyntiä nyt 20% alennuksella 672 eur (840 eur).

Kohdekäynti hinnoitellaan erikseen. Hinnoittelun peruste on matkakulut, joiden lisäksi 350 euroa. Matka-ajalta veloitetaan 35 eur/tunti ja lisäksi 0,6 eur/km.

Jotta katsastus voidaan suorittaa, tarvitaan paljon tietoa taloyhtiöstä. Alla on listattuna tilauksesi laajuuden mukaisesti tarvittavat materiaalit. Voit toimittaa aineiston joko yhdessä tai useammassa tiedostossa. Alla olevat kohdat kertovat mitä tietoja sinun tulee toimittaa. Varmista, että olet muistanut toimittaa kaiken tarvittavan, muutoin tilauksen käsittelyyn tulee tarpeeton viive.

Mikäli jotakin unohtuu, muistutamme siitä. Saat tilauksen tehtyäsi myös yhteystiedot lisämateriaalin lähettämiseksi. 

Isännöitsijäntodistus (tai kaikki materiaali yhdessä tiedostossa).

Tässä voit kuhunkin kohtaan liittää yhden tiedoston. Näihin ei tarvitse lisätä tiedostoja mikäli lähetät tiedot isännöitsijäntodistuksen yhteydessä tai käytät alempana vasemmalla olevaa kohtaa, jossa voit lähettää useita sekalaisia tiedostoja yhdellä kertaa.

Tässä voit lähettää useita tiedostoja yhdellä kerralla (max 10 kpl).

Kohdekäynnin yhteyshenkilö: