Autopaikka Vermonniitystä

Ensimmäiset talven lumet ovat sataneet kaduille, mutta se ei sinulle aiheuta lisätöitä, sillä autohallissa oleva autosi ei lumen alle jää. Myöskään kesäisin et joudu tukahduttavan kuumaan autoon istumaan, sillä autopaikka Vermonniitystä on suojassa suoralta auringonpaisteelta eikä autosi näin ollen lämpene ympäröivää ilmaa enempää. Auton ulkopintojen käyttöikä pitenee mikä näkyy tulevaisuudessa pienempinä ylläpitokustannuksina yhdistettynä käytön mukavuuteen arjessa.

Autosi on turvassa lukitussa hallissa eikä sinulla mene aikaa kadunvarsipaikan etsimiseen. Helppoa ja kätevää, tätä arjen pientä luksusta saat vuokraamalla autopaikan Vermonniitystä! Tutustu alueeseen Vermonniityn esittelysivulla.

Kun sinulla on tarve parkkipaikalle, jätä yhteystietosi sivun alalaidassa ja olemme heti yhteydessä kun sopiva paikka vapautuu. Meillä on useita paikkoja ja niissä on vaihtuvuutta siten, että liki kuukausittain jollakin paikalla vuokralainen vaihtuu. Alla olevat paikat kuvaavat erityyppisiä parkkipaikkoja.

Kohteet

autopaikka Vermonniityn autohallista

Tavallinen autopaikka

Perilänkuja, Vermonniitty

jätä yhteystietosi sivun alalaidassa

Sähköauton lataaminen onnistuu sille tarkoitetulla Vermonniityn autohallipaikalla

Sähköauton latauspaikka

Perilänkuja, Vermonniitty

jätä yhteystietosi sivun alalaidassa

Vermonniityn autohalliin sisälle älyavaimella, iLoqin avaimenperää näyttämällä

Normaalia leveämpi liikuntaesteisen paikka

Perilänkuja, Vermonniitty

jätä yhteystietosi sivun alalaidassa

Ilmoittaudu autopaikkajonoon

Autopaikkajono – lomake