Unelmien koti Metropolian lähellä

Olisiko tämä valoisa ja hyväkuntoinen yksiö uusi kotisi?

Tilatehokkaassa kodissasi on hyvinvarusteltu keittiö astianpesukoneineen ja iso lasitettu parveke. Koti on täysin kalustettu. Suuri lasitettu parvekkeesi on todellinen kaupunkikeidas, jossa olet kenties kasvattanut tomaatteja ja erilaisia yrttejä. Lasituksen ansiosta viilenevät syysillat pysyvät ulkopuolella, sinun nauttiessasi parvekepuutarhasi sadosta työntäyteisen työ- ja opiskeluviikon jälkeen. Onpas ihana olla kotona!

Koti on nyt vuokrattuna ja vapautuu 1.1.2024.

Vuokra kalustettuna 825 eur/kk (kun vuokrasuhde vähintään puolen vuoden mittainen, lyhyemmissä sovitaan hinnasta erikseen).

Soita 044-979 1771 ja sovi vuokraamisesta!

Nykyaikaisessa ja kiiltävässä kodissasi ovat kaikki sulassa sovussa. Toimiva tilaratkaisu yhdistettynä suureen määrään säilytystilaa takaavat sen, että kaikille tavaroille löytyy oma paikkansa. Tilavassa kylpyhuoneeseen on pesukone, jonka kaveriksi voit halutessasi lisätä kuivausrummun. Keittiön varustustukseen kuuluvat jääkaappi, uuni ja keraaminen liesitaso sekä astianpesukone, oma paikkansa on luonnollisesti myös mikroaaltouunille. Kodissasi on myös tavallista suurempi huonekorkeus, mikä saa tilan tuntumaan suuremmalta ja valoisammalta. Lattialämmitys koko asunnossa lisää asumismukavuutta ympärivuotisesti.

Kattosauna terassilla

Talon erikoisuutena on kattosauna terassilla, josta näkymät yli kattojen. Samassa tilassa on käytettävissä myös kerhohuone, josta löytyy keittiö. Tilassa on mitä ihaninta pitää illanviettoja ystävien kanssa. Kerhohuoneen käyttö on ilmaista, saunavuorot ovat maksullisia.

Asunnon virtuaaliesittely

Asunnossa on tällä hetkellä erilainen sisustus. Virtuaaliesittelyssä sinun on helppo hahmottaa mittasuhteet ja voit tutkia monia yksityiskohtia tarkemmin. Kalusteet ovat sivun yläosan kuvien mukaiset.

Kodin lähialue

 

Julkisen liikenteen vaihtoehdot ovat moninaiset. Juna-asemalle on matkaa 750m ja siitä matka-aika Helsingin keskustaan alle 20 min. Lentoasemalle matka taittuu reilussa vartissa. Bussilla matkustaessasi voit hyödyntää sekä seutulinjoja että molempien kaupunkien (Vantaa ja Helsinki) sisäistä bussiliikennettä. Myyrmäki kuuluu HSL-alueen B-vyöhykkeeseen eli matkat taittuvat alimman mahdollisen maksun mukaan Helsingin keskustaan asti.

Unelmien koti on kaikkien palveluiden äärellä. Niistä teimme myös lyhyen videon. Myyrmannin kauppakeskukseen kävelee 5 minuuttia ja sieltä löytyvät ruoka- ja erikoiskaupat, ravintolat ja kampaamot. Kauppakeskuksessa on yli 90 liikettä ja se on auki vuoden jokaisena päivänä klo 6-24. Kirjasto ja terveyskeskus sekä elokuvateatteri löytyvät samalta alueelta.

Kotisi on sijainniltaan jokaisen liikkujan unelma. Vieressä lähtevien lenkkipolkujen ja Malminkartanon kuuluisien kuntoilu portaiden lisäksi Myyrmäen urheilupuistosta löytyy kaksi jäähallia, jalkapallostadion sekä yksi pääkaupunkiseudun uusimmista urheiluareenoista -yksityisiä kuntosaleja unohtamatta. Uimahalliin matkaa on n 1km. Erilaiset urheiluseurat toimivat alueella aktiivisesti tarjoten liikuntamahdollisuuksia yleisurheilusta tanssiin ja voimistelun sekä itsepuolustuslajeihin asti. Vain mielikuvitus on rajana lajikirjolle, jota Myyrmäessä voi harrastaa!

Kulttuurielämää rakastavalle kirjaston palveluiden lisäksi löytyy kulttuuritalo Martinus Martinlaaksosta ja urheilupuiston alueella pidetään paljon erilaisia konsertteja ja tapahtumia ympäri vuoden.